Werking van Crest whitestrips

Crest whitestrips zijn dunne, flexible strips die zijn gecoat met een tand whitening gel.

Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de vorm van uw tanden. Wanneer u de verpakking opent hebt uw twee strips per kuur, de langere strip voor je onderste tanden en de kortere voor je bovenste tanden.

Nadat je de strips uit hun folie haalt breng je deze strips aan op je tanden voor zolang aangegeven staat in de instructies. De strips blijven op hun plaats zitten en zijn na de kuur weer gemakkelijk te verwijderen.

V. Wat zijn de voordelen van Crest Whitestrips?

A. Elk product dat wordt aangeboden van Crest Whitestrips gegarandeerd wittere tanden door oppervlakte vlekken te verwijderen evenals vlekken die dieper in het glazuur zitten.

V. Is Crest Whitestrips schadelijk voor mijn tanden, of kunnen ze mijn glazuurlaag beschadigen?

A. Neen, dit product is veilig en effectief als het gebruikt wordt zoals voorgeschreven. Alle veiligheidsgegevens geven aan dat Crest Whitestrips veilig zijn voor tand en glazuur. Ze bevatten dezelfde ingrediënten als de professionele producten die door tandartsen gebruikt worden.

V. Wanneer zie ik resultaat met Crest Whitestrips?

A. Resultaten verschillen per persoon, maar dat uw tanden witter worden is een gegarandeerd resultaat. De meeste zien het resultaat bij Professional Effects vanaf de 3de dag dat ze dit gebruiken. Het volledige resultaat is natuurlijk na afloop van de volledige kuur zichtbaar.

V. Hoe behoud ik mijn wittere tanden

A. U kan na verloop van tijd de kuur opnieuw doen of met grotere onderbreking doen om je tanden wit te houden.

V. Hoe lang blijven mijn tanden wit?

A. Professional Effect zorgt ervoor dat je tanden 24 maanden zichtbaar witter zijn. De tijd dat je tanden witter blijven wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals hoe vaak je koffie, thee, donkere cola, rode wijn drinkt of rookt.

V. Kan ik de strips langer laten zitten voor een beter resultaat?

A. Wij bevelen aan om de producten te gebruiken zoals in de instructies aangegeven wordt, het langer laten zitten van de strips kan ervoor zorgen dat je tanden gevoeliger worden.

V. Waarom zijn de Professional Effects verschillend van andere producten?

A. Professional Effects hebben de meest geavanceerde technologie om tanden te witten. Ze bevatten hoogwaardige polymeren die zorgen voor de snellere hechting aan uw tanden en een snel resultaat.

Mag ik water drinken terwijl ik Whitestrips draag?

Het is oké om water te drinken terwijl ik de Crest 3D White Whitestrips Classic Vivid en Professional Effects met hoge kleefkracht draag. Drinken tijdens het dragen van onze andere strips wordt niet aanbevolen. Dit zal de resultaten beïnvloeden.

Kan ik eten terwijl ik whitestrips draag?

Eten terwijl ik een strip draag, wordt niet aanbevolen. Dit heeft invloed op de bleekresultaten.

Wat te doen tegen tandgevoeligheid?

Indien men te veel tandgevoeligheid ervaart tijdens of na het gebruik van de Whitestrips™, stop het gebruik dan 1-3 dagen, hervat daarna 1 maal per dag. Indien de gebruiker de problemen blijft ervaren stop dan het gebruik of probeer een Whitestrips™ variant met een lagere sterkte. Er zijn verscheidene maatregelen die genomen kunnen worden om tandgevoeligheid te minimaliseren. Gebruik van een tandpasta speciaal voor gevoelige tanden (Sensodyne). Gebruik van een zachtere tandenborstel om de druk op het glazuur te verlagen. Gebruik van producten met extra fluoride om het glazuur te versterken.

Tip: gebruik tandpasta tegen gevoelige tanden gedurende de periode dat de Oral-B en Crest Whitestrips™ worden gebruikt om kans op tandgevoeligheid te minimaliseren.

Waarom heb ik witte vlekken op mijn tanden na gebruik van Crest 3D Whitestrips?

Als u na het gebruik van Crest 3D Whitestrips witte vlekken op uw tanden opmerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is tijdelijk en wordt veroorzaakt door het verlies van water uit het tandglazuur. Elk waterverlies is niet schadelijk en verdwijnt vanzelf.